Mesaj de la Atac Târziu

Atac Târziu împlinește un an!


Spunem mereu că suntem “atemporali” – mai ales pentru că îi place lui Vali termenul ăsta -, dar tocmai am prelungit domeniul atactarziu.ro si asta înseamnă că s-a încheiat sezonul de juniorat. De aici încolo nu mai avem scuze pentru mici inadvertențe sau încurcături. Prin ce am făcut până acum in viețile noastre, am dobândit “luxul” de a ne fi transformat pasiunea in “job” și de a lucra, într-un fel sau altul, în sportul cu motor. Drept urmare, Atac Târziu e modul nostru de a plăti tribute Zeilor Sportului cu Motor și de a le transmite pasionaților câteva dintre cunoștințele noastre “din spatele scenei”. Vă mulțumim frumos pentru că sunteți alături de noi. Înseamna enorm.


Dacă vă plac numerele, ele sună cam așa:Atac Tarziu logo

29 de episode în podcast, împărțite în 3 sezoane. În total am fost downloadați de 8.750 de ori, iar pe Spotify am terminat anul 2020 pe locul 2 în România în categoria Sport. Nu știu cine era pe 1, dar mai mult ca sigur avea legătură cu fotbalul. Poate și cu pariurile, dar deja incep să bat câmpii degeaba. Am mai scăzut puțin de atunci, probabil din cauză că viața ne-a ținut puțin prea ocupați cu cele cotidiene pentru a mai putea livra content la fel de frecvent ca în trecut. Scuzați terminiologia superificială și pretențioasă, folosită de hipsterii care au nevoie de atenție, dar trebuia să incerc să mă identific puțin și cu această categorie. Îmi beau totuși cafeaua cu lapte de ovăz, așa că am o scuză.
Despre Racing Update, live-ul din fiecare marti


Lucrurile stau în felul următor: ne vedem cu oameni interesanți și povestim cu prietenii de pe Facebook si de pe YouTube în timp real, ceea ce ne onorează.


Cum a spus prietenul nostru Manu Mihalache, e ca si cum am bea un frappé pe o terasă, după un raliu împreună. Mi-a plăcut asta.

Câteva gânduri despre colegii mei


Atac Tarziu live
Imagine de la una dintre primele noastre emisiuni

Trebuie să spun că datorită lui Vali Porcișteanu, căruia ii mai spun și Valeriu când mă supără, am cunoscut oameni foarte interesanți și am descoperit lucruri noi despre raliuri. Fără el nu cred că am fi avut acces la oameni precum Titi Aur, Bogdan Marișca, Dan Gîrtofan și mulți alții.


Florin Ion pe de alta parte mă face mereu să mă simt umil când vine vorba despre cunoștințe în domeniul sportului cu motor la nivel global, așa că îi sorb fiecare remarcă. Am lipsit recent de la o ediție a emisiunii și Florin a devenit moderator. După emisiune i-am trimis un mesaj vocal și i-am spus că a prezentat atât de bine încât îmi vine să renunț la rolul meu și să i-l las lui definitiv. Cred că a râs de mine în gând, dar n-a răspuns nimic. Așa e Florin… nu-i place când îl laudă lumea.

FJ la curse
FJ la Silverstone - cu mașina lui Tsunoda în fundal

Nu pot să nu îi transmit un aliniat și lui FJ, care ne ajută enorm cu grafica, partea tehnică de back-office de la live și așa mai departe. N-o să cunoașteți niciodată un tip mai calm, mai profesionist si mai tolerant cu aberațiile pe care le aruncăm în eter. Îi mulțumim cu toții preaplecați. Cum a spus Florin cândva, FJ e “omul care dă siguranță transmisiunii”. Glumea, dar doar puțin.


Dacă vă place ce facem și vreți să ne ascultați și în viitor, cel mai bine ar fi să dați subscribe la Atac Târziu pe Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts sau pe oriunde vă e mai confortabil. Tocmai am observant că lipsim de pe iHeartRadio, dar lucrăm pentru a corecta asta. Citim toate comentariile mereu și vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi. Nu știu daca voi reuși să mă fac înțeles prea bine (pentru că nici eu nu-s lămurit cum vreau să sune), dar din experiența mea e foarte complicat să fii “pe aceeași lungime de undă” cu mai mult de 2-3 oameni. dar atunci când comunicăm cu voi, mie mi se pare că suntem cu toții într-un sentiment comun, omogen si etern iar pentru asta, mă înclin vouă!


Cu drag,

Horia


PS: Tot spunem că facem un live de 24 de ore. Am vrut să îl “coacem” acum, pentru aniversare. Problema e că Facebook ne lasă în direct doar 8 ore, iar Youtube 12, iar dacă o “rupem in bucăți” nu mai e aceeași treabă. Ne gândim, calculăm și până la urmă reușim noi cumva. Stați aproape!