• FJ

UPDATE Windows 10, versiunea 2004? Mai bine NU!

FJ, specialistul nostru in zona de tehnologie, a facut un studiu al noii versiuni propuse de Microsoft pentru Windows si rezultatul este o recomandare categorica!
Daca folosesti Windows si vrei mereu sa fi in pas cu ultimele noutati s-ar putea totusi sa nu iti doresti ultima versiunea de Windows. Incepand cu 27.05.2020 Microsoft a lanast un nou update major pentru Windows 10 si anume versiunea 2004.


Ca orice alt update major al unui soft, acesta vine cu multe caracteristici noi dar si cu bug-uri. In cazul de fata se pare ca balanta este puternic inclinata in defavoare utilizatorilor, noul update prezentand multe deficiente majore. Ar fi de mentionat faptul ca posesorii laptopurilor Lenovo par sa fie mai afectati. Mai jos regasiti o parte din bug-urile raportate catre Microsoft spre a fi rezolvate:


·   Dificultati in conecatarea a mai mult de un dispozitiv Bluetooth

·  Errori sau sau probleme dupa updatarea dispozitivelor cu drivere audio Conexant ISST

·  Eroare de oprire la conectarea si deconecarea unui dock Thunderbolt

·   Jocurile sau aplicatiile care folosesc GameInput Redistributable nu pot accesa mouse-ul

·   Probleme cu cu driverele mai vechi de la Nvidia pentru placile video (GPU)

·   Variable refresh rate nu a functionat conform asteptarilor cu Intel iGPU


Producatorul Lenovo a testat noul update pe mai multe dintre modele sale, raportand ca problemele sunt foarte variate, de la BSOD (Blue Screen of Death) la o simpla notificare in Device Manager.

De mentionat ca acest update este disponibil pentru utilizatorii versiunilor 1903 si 1909 ce incearca manual sa faca update via „Windows Update”.


Aceste fiind scrise, pana la urmatorul update ce probabil o sa apara curand, va recomadam cu drag sa va ganditi de doua ori inainte de face update la versiunea 2004, in special pe PC-ul/Laptop-ul pe care il folositi zi de zi.

0 afișare

Newsletter-ul Atac Târziu

  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram
  • Google Podcasts