Echipa de prezentatori

Prieteni inainte de toate, Vali, Horia si Florin sunt specialisti in sportul cu motor, fiecare in domeniul lui de activitate.

Lunea de la ora 20:00 cei trei dezbat evolutiile cotidiene din sportul cu motor in direct in cadrul Live: Racing Update pe Facebook, iar  miercurea ii puteti asculta pe Vali si pe Horia cu cate un invitat surpriza in cadrul podcastului Atac Tarziu.

Horia Totu

Vali Porcisteanu

Florin Ion

Manager de piloti in cursele de circuit, Horia se ocupa de carierele tinerilor care vor sa devina piloti profesionisti. Intre cei cu care a lucrat sau lucreaza in prezent Horia se numara Robert Visoiu (F2), Colton Herta (IndyCar) si Jamie Green (DTM).

Pilot de curse, Campion National Absolut de Raliuri, trainer de conducere defensiva si pilotaj sportiv. Vali este atat expertul in ceea ce tine de Campionatul National de Raliuri, cat si un favorit al fanilor de pe probele speciale.

Jurnalist, prezentator de emisiuni si comentator specialist in sportul cu motor, Florin este recunoscut drept o autoritate in domeniul curselor cu motor, mai ales cand vine vorba despre Moto GP, Formula 1 si competitiile de anduranta.